Pełna oferta

  • Modyfikacja masy ciała:
  • Nadwaga
  • Otyłość
  • Niedowaga
  • Żywienie kobiet w ciąży i matek karmiących
  • Żywienie w alergiach i nietolerancjach pokarmowych
  • Żywienie dzieci i niemowląt
  • Żywienie osób starszych i chronicznie chorych
  • Żywienie w nowotworach (radioterapia, chemioterapia)
  • Żywieniowe wspomaganie wysiłku fizycznego
  • Żywienie w chorobach metabolicznych:
  • Diety wegańskie
  • Diety wegetariańskie
  • Nadciśnienie tętnicze
  • Cukrzyca
  • Osteoporoza
  • Dna moczanowa
  • Zespół X
  • Otyłość
  • Hipercholesterolemia
  • Anemia
  • Chorób wątroby: marskość wątroby, stłuszczenie wątroby, zapalenie wątroby
  • Chorób układu krążenia: miażdżyca, niewydolność serca
  • Żywienia w chorobach autoimmunologicznych:
  • Celiakia
  • Nadczynność i niedoczynność tarczycy
  • Choroba Hashimoto
  • PCOS – zespół policystycznych jajników
  • Choroba Leśniowskiego - Crohna
  • Reumatoidalne zapalenie stawów
  • Żywienia w chorobach układu pokarmowego:
  • Wrzody żołądka
  • Chroba refluksowa
  • Zgaga
  • H.Pylori
  • Wzdęcia
  • Zaparcia
  • Wrzodziejące zapalenie jelita grubego
  • Zespół jelita nadwrażliwego
  • Dysfagia
  • Żywienie w chorobach nerek:
  • Kamica nerkowa
  • Zapalenie nerek
  • Niewydolność nerek
  • Żywienie po zabiegach:
  • Operacje bariatryczne
  • Resekcja żołądka
  • Resekcja dwunastnicy
  • Resekcja trzustki
  • Cholecystektomia
  • Stomie jelitowe
  • Żywienie w chorobach dermatologicznych:
  • Trądzik
  • Łuszczyca
  • Atopowe zapalenie skóry
  • Cellulit
  • Nadpotliwość
  • Żywienie w chorobach o podłożu psychicznym, psychologicznym i zaburzenia odżywiania:
  • Depresja
  • Bulimia
  • Anoreksja
  • Zespół kompulsywnego objadania się
  • Przewlekły stres
  • Żywienie w schorzeniach układu płciowego:
  • Wspomaganie płodności
  • Problemy z miesiączkowaniem
  • Menopauza
  • Andropauza